Terug naar de homepage

Hoevewinkel Bella Boe

Artisanaal lekkers om van te genieten

Onze hoevewinkel is klein, maar de creaties zijn er fijn. U voelt er de liefde voor handwerk, u proeft er de zorg om onze eerste kwaliteit grondstoffen. U geniet zelf... of u geeft ze kado in een originele verpakking. ‘Bella Boe’ presenteert u een compleet gamma van artisanale en huisbereide producten: onze ijscreaties, onze desserten, onze confituren, onze kazen, ... uw plezier!

 

De hoevewinkel op uw feesttafel

Wij dromen ervan u en uw vrienden te kunnen verrassen met onze passie. Pronk op uw feest met heerlijke en eerlijke hoeveproducten: originele en exclusieve kaasschotels, unieke racletteschotels, verfijnde dessertbuffetten, roomijs met echte volle smaken, gepersonaliseerde ijstaarten (huwelijk, communie, verjaardag, ...).

 

Proef onze boerderij

In het weekend kan u op ons gezellig terras zalig genieten van ambachtelijke hoeveproducten. U lepelt er een ijscoupe of een dessertje in ongedwongen sfeer. Een heerlijk geurende koffie of een streekdrankje staan ook op de kaart. Wilt u graag de sfeer proeven op de boerderij? Volgens de seizoenen staan de deuren op zaterdag en zondag open voor hoevewinkelklanten. Klik hier voor de juiste openingsuren.

test